YALOVA BASIN BİRLİĞİ’NDE YENİ DÖNEM

Yalova Basın Birliği’nde görev değişikliği gerçekleşti. Özgür Yıldız’ın istifasıyla boşalan başkanlık görevine TRT ve AA Yalova Muhabiri Cem Mete Okur getirildi. Göreve gelişi nedeniyle açıklamalarda bulunan Okur, “Yalova Basın Birliğimizi daha ileriye taşıyabilmek için tüm gayretimizle çalışacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın” dedi. Yalova’daki basın camiasında aktif görev yapan çalışanların üye olduğu Yalova Basın Birliği’nin en kısa zamanda kongresini yaparak yeni yönetiminin oluşacağı sözünü veren Cem Mete Okur, “Birliğimiz, özveriyle çalışan basın camiası emekçileriyle oluştu. Amacımız, daha etkin ve başarılı çalışmalarla birliğimizi daha iyi yerlere getirmektir. Önceki başkanımız Özgür Yıldız’a da yaptığı çalışmalardan dolayı yönetim kurulumuz adına teşekkür ediyorum. En kısa zamanda da kongremizi yaparak yeni yönetimiz oluşturacağız. Yalova Basın Birliği, önümüzdeki dönemlerde yaptığı faaliyetlerle adından söz ettirecek bir dernek olacaktır” diye konuştu.