BAŞKAN ÖZGÜR YILDIZ’IN 21 EKİM DÜNYA GAZETECİLER GÜNÜ MESAJI

Kamuoyunu bilgilendirmek adına tarafsızlık, objektiflik, doğru haber verme ve kişilik haklarına saygı gibi değerleri içerisinde bulunduran önemli bir mesleği icra eden gazeteci dostlarımız, vatandaşın en doğal hakkı olan zamanında doğru ve eksiksiz bilgi almalarını sağlayarak milletin vicdanına ses olmaktadırlar.
Toplumsal bilinci ve kamu yararını gözeterek, uzun çalışma saatlerini ve zorlu çalışma koşullarını önemsemeden basın yayın kuruluşlarında fedakârca çalışarak, gelişmeleri halkımızla paylaşma yolunda emek harcayan tüm değerli basın çalışanı meslektaşlarımın 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü’nü kutluyorum.